Έμεινε έγκυoς με δωρητή σπέρματoς, όταν όμως έμαθε ποιος ήταν ο Πατέρας έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της!


Πολλά μικρά κορίτσια έχουν παρόμοιες ιδέες για την αγάπη και τη ζωή. Είναι εύκολο να πιστεύουμε ότι όλα θα συμβούν, όπως στις ταινίες, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι, η ζωή δεν είναι καθόλου σαν τις ταινίες. Κανείς δεν το γνωρίζει αυτό καλύτερα από την Aminah Hart.

Η ιστορία της δεν μοιάζει με καμία άλλη που έχουμε ακούσει…

Η Aminah, όπως πολλά κορίτσια μεγάλωσε πιστεύοντας πως ο πρίγκιπας μια μέρα θα έρθει, θα κάνουν παιδιά και οικογένεια και ζήσουν ευτυχισμένοι. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Η ιστορία της ξεκίνησε απλά, γνώρισε κάποιον, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και πριν περάσει πολύς καιρός είχαν το πρώτο τους παιδί. Τον ονόμασαν Marlon.

Γρήγορα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Marlon.

Marlon υπέφερε από κάποιες πρώιμες επιπλοκές, και μετά από μόλις τέσσερις μήνες, έφυγε από την ζωή. Οι γιατροί της είπαν ότι αυτό οφειλόταν σε μια κληρονομική γενετική διαταραχή που δεν ήταν σε θέση να διαγνώσουν σωστά. Η απώλεια του μωρού κατέστρεψε τους νέους γονείς και τελικά οδήγησε σε διαζύγιο.

Πριν το καταλάβει η Aminah έχασε όλη της την οικογένεια…

Δεν τα παράτησε όμως. Τελικά γνώρισε κάποιον και αποφάσισαν να κάνουν ένα παιδί. 9 μήνες μετά γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της ο Louis. Η τραγωδία της χτύπησε ξανά την πόρτα όταν και το δεύτερο μωρό της έφυγε 2 μήνες μετά..

Σκέφτηκε πολύ και σκληρά και τελικά αποφάσισε να δώσει στη μητρότητα μια τελευταία ευκαιρία. Στα τέλη του 2011, επέλεξε έναν δότη με το όνομα Scott Andersen, και εννέα μήνες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ονομάζεται Leila. Η Aminah δεν μπορούσε να το πιστέψει! Μετά από τόσο πόνο είχε πάρει τελικά αυτό που πάντα ήθελε – ένα υγιές μωρό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό …

Όλα άλλαξαν όταν αποφάσισε να πάει την Leila να γνωρίσει τον βιολογικό της πατέρα…

Ο Scott Andersen ήταν περισσότερο από ευτυχής να γνωρίσει την Aminah και την κόρη του, και τελικά συμφώνησε να συνεχίσει να τις συναντάει κάθε λίγες εβδομάδες. Ο Scott και η Aminah άρχισαν να έρχονται κοντά.

Η Aminah δεν το ήξερε ακόμα αλλά τα πράγματα θα γίνονταν ενδιαφέροντα…

Η Aminah και ο πατέρας του παιδιού της τελικά ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Επειδή στην τελική, η αγάπη έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις.

Είχε αποφασίσει να πιει έναν τελευταίο καφέ και μετά να αυτοκτονήσει. Όταν όμως διάβασε αυτό που της έγραψε ο μπάρμαν τα πάντα άλλαξαν!

 

Βρήκε έναν φάκελο με 10.600 ευρώ και προσπάθησε να βρει ποιος τον έχασε. Την επόμενη μέρα δέχθηκε ένα καθοριστικό τηλεφώνημα

Σχόλια