Αυτό που έκανε στην 16χρονη κόρη του θα σας κάνει να Σιχαθείτε το Ανθρώπινο Είδος. Τα 30 Χρόνια Φυλακή που “έφαγε” είναι σκέτη Ντροπή


Κάθε γονέας, έχει τη δική του μέθοδο πειθαρχίας για τα παιδιά του. Ένας δικαστής στο Τέξας καταδίκασε έναν πατέρα, επειδή ανάγκασε την 16χρονη κόρη του να γίνει πόρνη.

Ναι, ο Scott Rodney Robinson, 46 ετών, τιμωρούσε την κόρη του επειδή έγινε σε ξουαλικά ενεργή, κάνοντάς την να γίνει πόρνη.

Ο Robinson κατηγορήθηκε για κακούργημα πρώτου βαθμού (εξαναγκασμό πορνείας). Δήλωσε ένοχος. Ο Robinson αποφάσισε ότι εφόσον η κόρη του ήθελε να κάνει σ εξ, έρεπε να το κάνει ξανά και ξανά.


Η έφηβη είχε κάνει σ εξ με μερικά αγόρια. Ο Robinson την ανάγκασε να δίνει τις «υπηρεσίες» της σε αρκετούς οδηγούς φορτηγών κάθε βράδυ, σε τοπικές στάσεις φορτηγών.

Λάμβανε ακόμη και τα χρήματα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Robinson έχει να κάνει με το νόμο.

Έχει υποστεί κατηγορίες για ποινικό αδίκημα, κλοπή αυτοκινήτου, διάρρηξη και μη εξουσιοδοτημένη χρήση οχήματος.

Ο Robinson μάλιστα, είχε δημοσιεύσει ακόμη και διαφημίσεις με φωτογραφίες της κόρης του, περιγράφοντάς την ως «σ έξι και γλυκιά».

Πόσο τρομακτικό! Το 2015 η αστυνομία έβαλε έναν μυστικό πράκτορα να «συναντηθεί» με την κόρη του Robinson, σε μια αίθουσα μοτέλ.

Ο θετός αδερφός του κοριτσιού την οδήγησε στο ξενοδοχείο και συναντήθηκε με τον αστυνομικό.


Η μητριά και ο θετός αδερφός της κοπέλας συνελήφθησαν επειδή γνώριζαν τι συνέβαινε. Ο Robinson θα περάσει τα επόμενα 30 χρόνια του στη φυλακή.

viralman.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο-ΣΟΚ: Πήδηξε σε μια λίμνη γεμάτη κροκόδειλους για να αποδείξει ότι δε θα του κάνουν κακό. Δυστυχώς το πλήρωσε με τη ζωή του…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβαλε Κρυφή Κάμερα για να πιάσει στα πράσα τη Γυναίκα του. Μόλις δείτε ΤΙ αντίκρισε, θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!

Σχόλια