Οι τεχνικοί ανεβαίνουν στη σκηνή να του φτιάξουν το χαλασμένο μικρόφωνο. Αυτό που συμβαίνει αμέσως μετά, δεν το περίμεναν ούτε οι κριτές ούτε το κοινό!

Στα τηλεοπτικά ριάλιτι σόου, δεν πρέπει ποτέ να κρίνεις έναν άνθρωπο από την εμφάνισή του…

Πάρε ως παράδειγμα την ακόλουθη οντισιόν, η οποία θα μπορούσε πολύ εύκολα να ήταν μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του Βρετανία Έχεις Ταλέντο.

Όταν ένας άνδρας επονομαζόμενος Λούϊς εμφανίζεται στη σκηνή φορώντας σμόκιν, λέει στους κριτές πως θα τους πει ένα τραγούδι. Μόλις ξεκινά η μουσική, ο Λούϊς αρχίζει να τραγουδά ένα στίχο από το τραγούδι του Μάρβιν Γκέϊ με τίτλο “Let’s Get It On.” Όμως δεν το συνεχίζει για πολύ μιας και το μικρόφωνο σιγεί και μια ομάδα από τα μέλη του σόου τρέχουν στη σκηνή και τον περικυκλώνουν.

Φαίνεται πως διακόπτουν το σόου του Λούϊς και οι κριτές παρατηρούν το σκηνικό μπερδεμένοι και εκνευρισμένοι. Ωστόσο, δεν είναι όλα όπως φαίνονται… Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια κάνει το πλήθος να παραληρεί και για πρώτη φορά βλέπουμε τον Σάϊμον να κοκκινίζει και να καλύπτει τα μάτια του. Αυτό μπορεί να μην είναι το καλύτερο τραγούδι σε έναν ριάλιτι διαγωνισμό ταλέντων, αλλά ο Λουϊς ξέρει σίγουρα πως να κλέβει την παράσταση!


Σχόλια