Όλα Ξεκίνησαν από ένα Μικρό Σπυράκι στο Σαγόνι. Η Κατάληξή της Δυστυχώς θα σας Σοκάρει.


Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τείνουν να αγνοούν τα σημάδια που τους στέλνει το σώμα τους. Εάν δεν ακούτε το σώμα σας, είναι πολύ εύκολο να νομίζετε πως όλα πάνε καλά. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό κάτι που θα εμφανιστεί στο σώμα σας να είναι σύμπτωμα σοβαρής ασθένειας.

Όταν μία μητέρα από την Καλιφόρνια, η Kari Cummins, βρήκε ένα παράξενο σημάδι στο σαγόνι της, δεν περίμενε με τίποτα να είναι κάτι σοβαρό. Δεν είχε ποτέ θέματα με το δέρμα της.


Σύντομα όμως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά με το σημάδι αυτό, αφού δεν έφευγε με τίποτα. Έτσι, η 35χρονη αποφάσισε να πάει σε δερματολόγο…

Φαίνεται πως παρά το καθαρό και υγιές δέρμα της, τα χρόνια που έκανε σολάριουμ είχαν το τίμημά τους. Τότε, η Kari κατάλαβε τι έκανε στο σώμα της τόσο καιρό.


Παρόλο που δεν έκανε συχνά σολάριουμ, έμαθε πως δεν χρειάζονται πολλές ακτίνες UV για να επιταχύνουν την αύξηση ενός όγκου.


Μετά από περισσότερες εξετάσεις, έμαθε πως είχε πλακώδες καρκίνωμα, μία μορφή καρκίνου που θα μπορούσε να εξαπλωθεί και σε άλλα όργανα εάν δεν το είχαν αντιμετωπίσει έγκαιρα.


Υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αφαιρεθούν οι όγκοι από το μέτωπο και το σαγόνι της. Όταν αφαιρέθηκαν, έμεινε με μία μεγάλη τρύπα στο σαγόνι της.


Ευτυχώς δεν ήταν μελανώματα αλλά και πάλι ήταν απαραίτητα να αφαιρεθούν. Η διαδικασία ανάρρωσης ήταν επίπονη και χρειάστηκε αρκετός καιρός να κλείσει η τρύπα στο σαγόνι της.


Τώρα, η Kari προειδοποιεί να ελέγχουμε συχνά το δέρμα μας και να το ψάχνουμε για ελιές ή άλλα παράξενα σημάδια. Της ευχόμαστε να αναρρώσει πλήρως και ελπίζουμε η ιστορία της να ενημερώσει τον κόσμο για τους κινδύνους του σολάριουμ.

Σχόλια