Κοινωνικό μέρισμα: Έπαθαν σοκ όταν είδαν ποιος είχε… υποβάλει αίτηση


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Συνεχίζονται τα ευτράπελα με το κοινωνικό μέρισμα!

Στα Χανιά ένας άνδρας ανέστησε… ακόμα και νεκρό συγγενή του προκειμένου να λάβει το κοινωνικό μέρισμα. Ωστόσο, τα σχέδιά του «ναυάγησαν» όταν υπάλληλοι του ΚΕΠ Χανίων αντιλήφθηκαν το κόλπο του πολίτη.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, άκουσε ότι… μοιράζουν χρήματα και δεν έχασε χρόνο. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, πήγε να κάνει τα χαρτιά για νεκρό συγγενή, αποκρύπτοντας φυσικά το γεγονός ότι ο δικαιούχος δεν βρισκόταν στη ζωή, ώστε να πάρει ο ίδιος στη συνέχεια το βοήθημα.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, ο Διευθυντής ΚΕΠ Χανίων, Χρήστος Γιακουμάκης, ο συγκεκριμένος πολίτης ήρθε από την πρώτη ημέρα να κάνει αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα. Είχε φροντίσει να μην δηλώσει τον θάνατο του συγγενούς του ο οποίος είχε ακόμα ενεργό κωδικό στο TAXIsnet του υπουργείου Οικονομικών. Δεν φτάνει που παρανόμως δεν το είχε δηλώσει, δεν φοβήθηκε να πάει στο ΚΕΠ και να κάνει χαρτιά ώστε να ζητήσει κοινωνικό μέρισμα.

Ο άνθρωπος κρύβοντας φυσικά από τους υπαλλήλους ότι ο συγγενής του είχε πεθάνει, βεβαίωνε με όση πειστικότητα μπορούσε να επιστρατεύσει, ότι ο δικαιούχος ήταν πολύ ηλικιωμένος και δεν είχε δυνατότητα να μετακινηθεί ζητώντας από τους υπαλλήλους να τον βοηθήσουν και να προχωρήσουν τη διαδικασία χωρίς την παρουσία του δικαιούχου, μια και όλα τα υπόλοιπα απαιτούμενα υπήρχαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Γιακουμάκη «επιμείναμε στην παρουσία του δικαιούχου στο ΚΕΠ ή την προσκόμιση εξουσιοδότησης με το γνήσιο της υπογραφής του κάτι που φυσικά δεν έγινε από τον πολίτη καθώς όπως αποδείχτηκε ήθελε να κάνει την αίτηση σε πεθαμένο συγγενή του για να εισπράξει ο ίδιος τα χρήματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To καίνε κυριολεκτικά απο το κέφι τους στην Τρούμπα!!! Δείτε το κλαμπ που ρίχνουν στην φωτιά τα σκαμπό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στην Θεσσαλονίκη: Ήταν στο κόλπο μέχρι και η πεθερά! Έπαθαν πλάκα όταν άνοιξαν μπήκαν στην κουζίνα και…

Σχόλια