Έβαλε το Χέλι Ανάμεσα στο Πόδια της για να νιώσει Hδονή και Άνοιξε την κάμερα. Αυτό που Ακολούθησε θα σας Σοκαρει


Όλοι μεταδίδουν κάθε στιγμή της ζωής τους πλέον και γι’αυτό οι live μεταδόσεις στο Facebook είναι τόσο δημοφιλείς. Αλλά μετά υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν παράλογα και γελοία πράγματα για να αποκτήσουν κοινό.

Πράγματα, όπως ας πούμε το να βάλουν χέλια μέσα στον κόλπο τους. Και αυτό ακριβώς είναι που έκανε μία vlogger πρόσφατα. Τα ασιατικά χέλια είναι πολύ λεπτά και γλιστρούν.

Η vlogger, με επίθετο Zhang και ψευδώνυμο ‘Qi Qi’ μετέδιδε μέσα από μία παράνομη Κινέζικη πλατφόρμα με όνομα ‘Tiger’. Σε μία από τις μεταδόσεις της, φέρεται πως έβαλε προφυλακτικό πάνω από ένα ασιατικό χέλι και το έβαλε στον κόλπο της για να αυνανιστεί.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί να το κάνει κάποιος αυτό…

Και προφανώς αυτό ήταν μία πολύ φρικτή απόφαση γιατί το χέλι μπήκε μέσα της και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για να το αφαιρέσουν χειρουργικά, αφού παραλίγο να χάσει την ζωή της. Το χέλι αφαιρέθηκε μέσα από μία τομή στο στομάχι.

Οπότε τι έγινε αφού την έσωσαν; Την συνέλαβαν.

Η Zhang, μαζί με άλλους 21 ανθρώπους, συνελήφθησαν από την αστυνομία για αντι-πορνογραφία και για το ότι έφτιαχναν σεξουαλικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα Tiger.

Σύμφωνα με αναφορές τον Μάιο, το Tiger είχε πάνω από 1 εκατομμύρια συνδρομητές και έβγαλε  £822,571 μέσα σε μόλις δύο μήνες.

Η βιομηχανία, που ελκύει περίπου 200 εκατομμύρια θεατές, είναι πολύ ανταγωνιστική.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:

viralman.gr

Σχόλια