Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία στο βενζινάδικο

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στην ένοπλη ληστεία στο βενζινάδικο στον Σοκαρά. Η σφαίρα πέρασε «ξυστά» από τον ιδιοκτήτη που δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση.

Σκηνές φάρ ουέστ και απόλυτος τρόμος, με τον κουκουλοφόρο να πυροβολεί μια φορά για εκφοβισμό και με τη σφαίρα να περνάει «μια ανάσα» από τον έντρομο ιδιοκτήτη του βενζινάδικου.

«Δώσε τα λεφτά. Θα σε σκοτώσω» φαίνεται να είπε ο δράστης στον Ιδιοκτήτη, λίγο πριν αρπάξει τα χρήματα και γίνει καπνός, φεύγοντας πεζός μέσα από χωράφια.

Καρέ καρέ η ληστεία
Ο ιδιοκτήτης ήταν έτοιμος να κλείσει τον διακόπτη για να φύγει. Την στιγμή εκείνη εισέβαλε ο ληστής με την καραμπίνα, ο οποίος φαινόταν πολύ νευρικός. Με το που γυρίζει την πλάτη του ο πρατηριούχος τον βλέπει. Ο ληστής του ζητάει τα χρήματα από το ταμείο και εκείνος χωρίς να πει δεύτερη κουβέντα του λέει «εντάξει» και του πετάει προς το μέρος του τα λεφτά. Την στιγμή εκείνη ο ληστής πυροβολεί. Αυτό το στοιχείο είναι που έχει σοκάρει ακόμα και τους αστυνομικούς. Πυροβόλησε προς το μέρος του ενώ ήδη του είχε δώσει τα λεφτά.
Ο δράστης διέφυγε πεζός μέσα από τα χωράφια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της καταρρακτώδους βροχής-την στιγμή εκείνη έριχνε καρεκλοπόδαρα- οι πατημασιές τους δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστούν. «Σβήστηκαν» από τα νερά της βροχής. Να σημειωθεί ότι πολύ κοντά στο σημείο όπου συνέβη η ληστεία, δηλαδή σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, βρισκόταν περιπολικό του ΤΑΕ Μεσσαράς, το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα.

Δείτε το βίντεο από το cretetv


Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη
Οι έρευνες από  την Αστυνομία συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ να σημειωθεί ότι ο κουκουλοφόρος φορούσε καπέλο και φόρμα παραλλαγής απειλώντας τον ιδιοκτήτη με καραμπίνα, με τις κινήσεις του να έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Πάντως, το επίμαχο πρατήριο υγρών καυσίμων μπαίνει για δεύτερη φορά στο στόχαστρο δραστών. Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2014, με τους δράστες να συλλαμβάνονται πριν από λίγους μήνες.

Σχόλια