Αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας έκαναν τσουλήθρα σε παιδική χαρά (video)

Λίγη ώρα αργότερα, στην περιοχή υπήρξε ένα περιστατικό απειλής με μαχαίρι.

Όλοι κρύβουν ένα παιδί μέσα τους... Ακόμη και οι αστυνομικοί. Μόνο που πρέπει να το βγάζουν σε ώρες εκτός δουλειάς και όχι όταν είναι σε υπηρεσία, όπως στο παρακάτω περιστατικό.

Μία μητέρα λοιπόν στο Χόλογουεϊ του Λονδίνου, άκουσε πριν από μερικές ημέρες, την κόρη της να την φωνάζει επειδή είδε ένα βαν της αστυνομίας λίγο πιο κάτω από το σπίτι...

Όταν εκείνη πήγε στο παράθυρο να δει τι είχε γίνει, είδε έναν άνδρα και μία γυναίκα να βρίσκονται στην παιδική χαρά και αρχικά θεώρησε πως κάτι έψαχναν.

Γρήγορα όμως κατάλαβε πως τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά, καθώς στα 10-15 που έμειναν εκεί, άρχισαν να παίζουν, να κάνουν τσουλήθρα και να γράφουν σε video ο ένας τον άλλον.

Δείτε το video για να καταλάβετε...


Το κακό στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως λίγη ώρα αργότερα, στην περιοχή υπήρξε ένα περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι όπως αναφέρει η Daily Mail.

Κάτι, το οποίο μόλις έμαθε η συγκεκριμένη μητέρα, την εξόργισε: «Αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να προστατεύουν την κοινότητα. Εκείνοι όμως είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια