Πεντάχρονη παντρεύτηκε τον κολλητό της πριν κάνει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Οι γιατροί έδιναν στη μικρή Sophia 2 χρόνια ζωής. Συνεχίζει να τους διαψεύδει, κάνει όνειρα για το μέλλον και χαίρεται την κάθε μέρα της ζωής της!

Η πεντάχρονη Sophia Chiappalone από το Κοννέκτικατ των Η.Π.Α. γεννήθηκε με ένα σοβαρό καρδιακό ελάττωμα και οι γιατροί της έδιναν 2 χρόνια ζωής. Αυτό μπορεί να μην της επέτρεψε να κάνει πολλά πράγματα όμως ποτέ δεν της στέρησε το χαμόγελο και τη διάθεση της για ζωή! Διέψευσε τους γιατρούς και ζει τη κάθε μέρα της με αισιοδοξία.

Έχει ήδη υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς, όμως χάρη στη στήριξη και την αγάπη των γονιών της μεγαλώνει φυσιολογικά και έχει όνειρα για το μέλλον. Η πιτσιρίκα είχε όνειρο να παντρευτεί τον κολλητό της, τον 6χρονο Hunter Laferriere.
Η μαμά της, Kristy Somerset-Chiappalone, δεν ήθελε να της χαλάσει το χατίρι και έτσι μίλησε με την μαμά του Hunter για να το κανονίσουν. Οργάνωσαν μία λαμπερή τελετή στον παιδότοπο της γειτονιάς της, αγόρασαν ένα πανέμορφο νυφικό, βρήκαν τον καλύτερο φωτογράφο και το όνειρο της μικρής πραγματοποιήθηκε.

«Δεν έχω ξαναδεί πιο ευτυχισμένη την κόρη μου!», δήλωσε η μητέρα της Sophia που είναι ένα ζωντανό θαύμα.

Δείτε το βίντεο:


Σχόλια