Βρετανίδα μητέρα εντόπισε χρησιμοποιημένο προφυλακτικό σε συσκευασμένα λαχανικά (pics)

Η απίστευτη υπόθεση κάνει τον γύρο των βρετανικών δικτύων ενημέρωσης, ενώ οι αρχές ερευνούν τα όσα καταγγέλονται από την πλευρά της μητέρας.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία μητέρα από το Λίνκολν της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία εντόπισε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό μέσα σε συσκευασία λαχανικών.

Η σοκαριστική ανακάλυψη, μάλιστα, έγινε αφού είχαν ήδη καταναλώσει ποσότητες από τα λαχανικά, προκαλώντας την άμεση ενημέρωση τόσο των υγειονομικών όσο και των αστυνομικών αρχών της περιοχής.

Η Κρίσι Γκίλμπερτ είχε αγοράσει την συσκευασία της λαχανίδας από τα σούπερ μάρκετ Tesco, ενώ έντρομη διαπίστωσε την ύπαρξη του χρησιμοποιημένου προφυλακτικού αφού πρώτα είχε σερβίρει τμήμα των λαχανικών τόσο στον σύζυγό της όσο και στα δύο ανήλικα παιδιά της.


Η Γκίλμπερτ επικοινώνησε αμέσως με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ επισκέφθηκε και γιατρό καθώς πίστευε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο μόλυνσης με τυχόν υφέρποντα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Μετά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι οι πιθανότητες μόλυνσης είναι σχεδόν μηδαμινές, η σοκαρισμένη γυναίκα απαιτεί την τιμωρία των υπέυθυνων για το συμβάν, ενώ τόσο η εταιρεία προμήθειας των λαχανικών όσο κι η Tesco θεωρούν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα μετά την τοποθέτηση του προϊόντος στο ράφι του σούπερ μάρκετ.


Πλέον, τις έρευνες έχουν αναλάβει οι υγειονομικές αρχές της περιοχής, ενώ η Γκίλπμερτ αναμένεται να κινηθεί και δικαστικά εναντίον όσων ευθύνονται για το τραγελαφικό συμβάν.

Σχόλια