Άντρας βίασε μέχρι θανάτου μωρό 19 μηνών παιδί και το μωρό πέθανε από εσωτερική αιμορραγία

Σοκάρει το αποτρόπαιο έγκλημα ενός 30χρονου στη Χιλή, ο οποίος βίασε μέχρι θανάτου μωρό 19 μηνών. 

Την περασμένη Κυριακή η 19 μηνών Αμπάρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο καθώς αιμορραγούσε. Η θεία της και ο 30χρονος σύντροφός της ανέφεραν στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε όταν έπεσε από το κρεβάτι. Αμέσως, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και υποβλήθηκε σε επέμβαση, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, πέθανε λίγο αργότερα από εσωτερική αιμορραγία.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί τα τραύματα του μωρού δεν σχετίζονταν με πέσιμο αλλά από πρωκτική διείσδυση. Μάλιστα, κακοποιήθηκε βάναυσα με αποτέλεσμα όλα τα όργανα του μωρού να πάθουν τεράστιες βλάβες.
Ο 30χρονος Αντρές Εσπινόζα Αραβένα, σύντροφος της θείας του μωρού συνελήφθη και παρά τα στοιχεία που έχει προσκομίσει η αστυνομία εναντίον του επιμένει ότι είναι αθώος. Μάλιστα, όπως δείχνουν τα στοιχεία βίαζε το μωρό επι πέντε ώρες! Από τις 8 το βράδυ έως τη μια τη νύχτα που έμεινε μαζί του.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Χιλής, ζήτησε την πιο αυστηρή ποινή για τον 30χρονο, ενώ ο κόσμος διαδηλώνει στους δρόμους εκφράζοντας την οργή του για τον 30χρονο και ζητούν τη σύλληψη και της θείας του μωρού.

Ο κόσμος καταγγέλλει την πολιτεία, καθώς η επιμέλεια του παιδιού δόθηκε στη θεία, καθώς η μητέρα έκανε χρήση ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι την επιμέλεια είχε ζητήσει ο θείος του μωρού, στον οποίο δεν την είχαν δώσει επειδή είναι ομοφυλόφιλος.

Σχόλια