Δελφίνι ρίχνει κάτω σέρφερ από τη σανίδα του (video)

Δύο σέρφερς πήγαν στην πόλη Gracetown έτοιμοι να δαμάσουν τα κύματα. Δεν ήταν όμως έτοιμοι για την αντίδραση των δελφινιών της παραλίας!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο. Σέρφερ ήρθε αντιμέτωπος με ένα δελφίνι αποφασισμένο να του δείξει ότι η θάλασσα ανήκει σε αυτόν!

Ήταν 27 Απριλίου όταν στην παραθαλάσσια πόλη της Αυστραλίας, Gracetown, δύο σέρφερς ήταν έτοιμοι για να δαμάσουν τα κύματα. Ο ένας σέρφερ αποτύπωνε με την κάμερα του τον φίλο του, Andrew Hill να ανεβαίνει τη σανίδα για να δαμάσει τα κύματα, δεν περίμενε όμως ότι τελικά θα κατέγραφε κάτι άλλο…
Την ώρα που είναι έτοιμος πάνω στη σανίδα του ο Andrew, ξαφνικά δελφίνια περνούν από το σημείο αυτό. Το θέαμα ήταν εκπληκτικό καθώς ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν δελφίνια από τόσο κοντά. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Lucas, ήταν περίπου 20 δελφίνια και κυνηγούσαν ένα μεγάλο ψάρι.

Πριν καλά καλά προλάβει να τα θαυμάσει, ένα δελφίνι πετάγεται από το νερό και τον σπρώχνει ελαφρά κάτω από τη σανίδα του. Το βίντεο, όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε αμέσως viral. Οι προβολές του αγγίζουν το εκατομμύριο και οι αναδημοσιεύσεις του στα social media είναι χιλιάδες.

Δείτε το:

newsit.gr

Σχόλια